Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pensjonat Joniak Anna Biały Dunajec

Adres obiektu Jana Pawła II 322, 34-425 Biały Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Janusz Kwasowski z Torunia
Dodano: 2017-10-02
Pobyt od: 2017-08-07 do 2017-08-15 IP: xx.47.250.208
 
 
 

Piękny obiekt i bardzo czysty. Pokoje z łazienką zadbane i czyste.Posiłki bardzo smaczne i zawsze na czas. Gospodarze bardzo mili i troszczacy się o swoich gości. Spędzenie urlopu w tym domu, było wielką przyjemnością. Ocena najwyższa. Polecam i niebawem wrócę. ☺


 
 

Darek i Lucyna
Dodano: 2017-08-06
Pobyt od: 2017-07-31 do 2017-08-06 IP: xxx.59.239.152
 
 
    

Bardzo polecamy to miejsce, przemiła gospodyni- zawsze usmiechnięta. Badzo dobrze gotuje, smaczne i obfite posiłki, panowala tam rodzinna swojska atmosfera. Pokoje bardzo ładne i czyściutkie


 
 

Artur i Anna z dziećmi z Rzeszowa.
Dodano: 2017-04-15
Pobyt od: 2016-08-12 do 2016-08-14 IP: xx.254.147.199
 
 
    

Bardzo miły i przytulny pensjonat z różnymi atrakcjami oraz bardzo, ale to bardzo Miłą i perfekcyjną obsługą. Warto wybrać ten pensjonat.


 
 

Ola
Dodano: 2014-08-12
Pobyt od: 2014-08-03 do 2014-08-10
 
 
    

Polecam! Super pokoje, przepyszne jedzenie, niesamowita atmosfera :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie mi dane odpoczywać w tym miejscu. Pozdrawiam :)


 
 

gizela wraz z mezem
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-08 do 2014-07-13
 
 
    

Bardzo polecam pobyt u panstwa Joniak pokoje bardzo czyste i wygodne jedzenie bardzo smaczne Gospodyni bardzo mila i uprzejma co tu wiecej pisac bardzo polecam.


 
 

Magda
Dodano: 2012-08-06
Pobyt od: 2012-07-30 do 2012-08-03
 
 
    

Polecam BARDZO!!!Prześliczne pokoje-czyściutko i pachnąco. Gospodyni przemiła,uśmiechnięta i pomocna:)no Gospodarz też;) Bardzo dobre miejsce jako baza do wycieczek-blisko Zakopane,Bukowina Tatrzańska...tylko żałuje ,że tak krótko byłam, ale w przyszłym roku przyjadę tu na dłużej!!!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie